Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Επετειακόν μουσικό αφιέρωμα: Η ψηφοφορία!

Μια και δόθηκε η υπόσχεση για ένα special χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα κι επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω το θέμα, αλλά κι επειδή μ' αρέσει να σας πριζώνω και να ασκείτε τα δημοκρατικά σας καθήκοντα, σας δίνω μια λίστα από επιλογές ώστε να επιλέξετε μέχρι την Κυριακή των Χριστουγέννων την θεματολογία της επόμενης (εορταστικής) εκπομπής, στο στόμα του Λύκου, την Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου. Έχουμε και λέμε:

1) Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο. Επειδή δεν μοιράζονται όλοι οι ακροατές τις μουσικές μου προτιμήσεις και είναι αρκετοί αυτοί που προτιμούν την λαϊκή μουσική, σκέφτηκα να κάνω ένα αφιέρωμα σ' έναν εξαιρετικό συνθέτη, με τεράστια καλλιτεχνική παραγωγή. Σέβομαι τις μουσικές προτιμήσεις του καθενός, αλλά δεν αντέχω τους σκυλάδες "εθνικιστές" (...) τύπου Γονίδη, Σφακιανάκη και σία. Οπότε, μια και η μέρες είναι γιορτινές και σηκώνουν ένα ποτηράκι κρασί, θα έλεγε ένα τέτοιο αφιέρωμα. (Προσωπικά θα ψηφίσω αυτό).

2)Punk rock αφιέρωμα. Χωρίς παραπάνω σχόλια, απλά και μόνο γιατί PUNX NOT RED!

3) Disco κόλαση! Χωρίς παραπάνω σχόλια, επίσης. Ένα δίωρο γεμάτο kitsch διαμάντια, για πολύ γέλιο και για να θυμηθούμε τα νιάτα μας.

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!

Υ.Γ. Μεταξύ των άλλων, απορρίφθηκαν οι σκέψεις για Oi! και Rock and Roll αφιερώματα, μια και οι υπάρχουσες εκπομπές τα καλύπτουν πλήρως, καθώς και για αφιέρωμα στην κλασσική μουσική, μια και δεν το κατέχω το θέμα...