Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Η ώρα της κάλπης - Ψηφίστε και κερδίστε πλούσια δώρα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πιστεύω στη δημοκρατία και ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι ένα project που φέρει το προσωπικό και υποκειμενικό στίγμα και δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς. Από την άλλη μεριά, το blogging και το ραδιόφωνο δεν είναι παρά επικοινωνία. Κανείς δεν κάνει κάτι για να το διαβάζει ή να το ακούει μόνος. Αν όλα πάνε καλά (βλέπε Νόμος του Μέρφυ) η πρώτη δαγκωματιά στο στόμα του λύκου θα γίνει τη δεύτερη Δευτέρα του Σεπτέμβρη. Ως τότε, για να 'χω κάτι να ασχολούμαι, για να γίνει λίγο ντόρος και για να σας δώσω την ευκαιρία να εκφράσετε την άποψή σας (ξέρετε όλοι φαντάζομαι το απόφθεγμα του Κλίντ Ίστγουντ για τις απόψεις), μπορείτε να ψηφίστε στη στήλη δεξιά ποιό από τα δύο τραγούδια παρακάτω πιστεύετε ότι ταιριάζει καλύτερα για τραγούδι έναρξης της εκπομπής:

Ultima Thule - Songs of wolvesMotorhead - In the year of the wolfυ.γ.1 Αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα έχω το δικαίωμα να μπω μέσα την τελευταία μέρα και να κάνω λαδιά.

υ.γ. 2
Τα πλούσια δώρα είναι η δυνατότητα να κερδίσετε ένα τραπέζι με τον οικοδεσπότη της εκπομπής, με άφθονο ποτό και φαγητό, όλα τα έξοδα πληρωμένα από εσάς. Οι νικητές μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο τους στο email/msn της εκπομπής: wolf-fang-radioshow@hotmail.com
Ολοι είναι νικητές!

υ.γ.3 Δεν έχει. Ψήφισε και φύγε!